Slapeloosheid -  Depressie - Lage rugpijn - Stijfheid - Stress - Faalangst - Gebrek aan Zelfvertrouwen - Onveilig gevoel - Overeten - Burnout - Migraine - Futloos - Agressief -

Gevolgen van schokkende ervaringen -


JEGOEDVOELEN*VOELTGOED


Ieder mens wil zich goed voelen, 

Alchemic Healing en Touch of Matrix (T.O.M.) bieden deze mogelijkheid!Beide technieken zijn een snelle weg naar een goede of betere gezondheid.

Fysieke pijn kan zelfs direct verdwijnen.

Na de behandeling hoor je vaak:‘Het is alsof ik meer ruimte en rust in mezelf ervaar’.

De fysieke of mentale klachten zijn na 4/5 behandelingen aanzienlijk minder of verdwenen, zonder dat diepgravende gesprekken en ontboezemingen nodig zijn.Alchemic Healing is een krachtige methode die werkt met symbolen en mantra’s.

De coach/therapeut stuurt helende energie naar de cliënt (zie bij Healings). Hierdoor kan deze de blokkades loslaten die de oorzaak zijn van de fysieke of mentale klachten.

Een herhaling van de behandeling binnen 2 weken verhoogt de effectiviteit aanzienlijk.Touch of Matrix (T.O.M.) is gebaseerd op de Kwantumfysica. Dit houdt ondermeer in dat alles (ook de mens!) uit licht en energie bestaat. De coach/facilitator verbindt zich met het ‘Ware Ik’ van de cliënt en brengt zo het proces op gang dat de blokkades oplost.

Het is alsof u een computer reset en in de originele staat  terugbrengt.Gebrek aan Energie?  Last van de Herfstblues, Voorjaarsmoeheid, Zomerstress of Winterdip?

Doe de Energieboost! Twee behandelingen binnen 2 weken doen wonderen.


Alchemic Healing en T.O.M. kunnen naast of door elkaar toegepast worden.